Téli munkagépek Epoke Igloo 2300 - 2400

Epoke Igloo 2300 - 2400

Platóra szerelhető sószórók

Epoke Igloo 2300 - 2400

-

Az Epoke IGLOO sorozat sószórói alkalmasak minden száraz és előre nedvesített anyag szórására. Kialakításából adódóan könnyű szervizelhetőség, költséghatékony üzemeltetés, felhasználóbarát kialakítás és magas megbízhatóság jellemzi az IGLOO berendezéseket. Az IGLOO termékcsalád tagjai méreteikből és alakjaikból adódóan kiválóan képesek kihasználni az adott platós jármű, vagy a traktor vontatta pótkocsi szállító kapacitását.

Az új Epoke IGLOO S-2400, a tervezés során, elődeihez képest további fejlesztéseken esett át, a szerviz - és felhasználóbarát tulajdonságainak optimalizálása érdekében.

A beállításoknak megfelelően, a kiszórt anyag mennyiségének g/m2 aránya, a közúti közlekedésben résztvevő jármű haladási sebességétől függetlenül állandó marad. Kiegészítő keret használatával az alap garatméretek a 800 – 2000l-es tartományban változtathatók, melyek segítségével könnyen kiválasztható a megfelelő űrméret az adott szállítóeszközhöz. A korrózió elkerülése érdekében az IGLOO S2400 gyártásakor, a felületkezeléskor, a homokszórást követően a burkolatot 2 komponensű cinkpor alapozóval és 2 komponensű felső bevonattal látták el.

A berendezés meghajtása két módon lehetséges: - A jármű saját hidraulika rendszeréről, vagy egy különálló, Honda típusú, benzin - vagy Haatz típusú dízelmotor segítségével. A gép egyedi beállításai és a GPS-rendszerű adatgyűjtés az EpoBasic ® és EpoMaster ® rendszerekkel végezhetőek. A profilos szállítószalag minden anyagtípus esetén biztosítja a folyamatos és egyenletes anyagellátást. A szórásszélesség 1.5 - és 6m között állítható így az IGLOO S-2400 kiválóan alkalmas kerékpárutak, parkolók, városi utcák és terek síkosságmentesítésére.
 

Tartályméret: 800, 1100, 1400 liter
Nedvesítő tartály mérete: 900 liter
Szükséges platóhossz: 2100 / 2600 mm